top of page

Landelijk overnachten

De Hoevnix biedt regelmatig de mogelijkheid om met maximaal 2 personen te overnachten in onze B&B. Er wordt geen eten geserveerd, maar dat staat op afstemming klaar in de keuken.

De ruimte bestaat uit een zitgedeelte, een ruime badkamer en een inloopkast. Er kan gebruik gemaakt worden van een bar en een keuken voor het bereiden en nuttigen van de maaltijden. In de buitenruimte tussen de gebouwen staat ook een tafel om als het weer het toelaat ook buiten te kunnen zitten.

Buiten zitten kan ook op het dek achter het gebouw op de steiger of in de tuin naast het vergaderlokaal bij het kampvuurplekje. Het vergaderlokaal wordt nooit op het zelfde moment verhuurd aan anderen. Zo wordt de privacy behouden. Indien gewenst kan er gezorgd worden voor fietsen De huur daarvoor wordt doorgerekend.

DSC07635.jpg

B&B

De Hoevnix ligt op een unieke landelijke locatie in de buurt van Loosdrecht, Hilversum en Utrecht.

Hoevnix%20%5Bmedium%5D-00115_edited.jpg

De natuur

Lekker buiten zitten als het weer het toelaat. Maar ook de mogelijkheid om een wandeling te maken langs het fraaie Tienhovenskanaal.

Hoevnix [medium]-00164.jpg

De bar

De ontvangst is in de ‘Bar’.  Een ruimte om de jassen weg te hangen. In de Bar kan ook koffie, thee en frisdrank genoten worden die altijd in de prijs is inbegrepen.

bottom of page