top of page
Hoevnix [medium]-00195.jpg

Vergaderen in de natuur

Vergaderen betekent samenkomen. Nu zien we dat vaak ontaard in het bij elkaar zitten en luiteren naar steeds één persoon waar niet altijd aandacht voor is. Anders vergaderen is mogelijk. Daar wordt al veel over geschreven. Denk maar aan wat er allemaal gezegd wordt over het nieuwe vergaderen  Natuurlijk blijft er sprake van een vergaderruimte, een vergaderplek is eigenlijk beter.

 

De ruimte die de Hoevnix biedt nodigt uit tot actief vergaderen. Er is ruimte voor ongeveer 12 personen. Workshops en teamsessies kunnen er zeer goed worden gefaciliteerd. Zowel binnen als buiten vergaderen is goed mogelijk. Wie wil er nu niet vergaderen in de natuur voor team activiteiten als trainingen, ontwikkeltrajecten en teambuilding. Samen beleven, het levert echt veel meer op. De Hoevnix is een bijzondere vergaderlocatie met een mooie tuin die op zich al een genot is. Door de flexibele inrichting en de tuin is het coronaveilig werken zeer goed mogelijk.

 

En niet alleen werken. Ook samen eten behoort tot de mogelijkheden. We verwijzen met groot plezier door naar de lokale topcateraar “Très Joli Catering”. Met deze zeer creatieve en zorgzame cateraar maak je de beleving compleet. De maaltijd kan je in de bar nuttigen of met een bord op schoot bij het kampvuurplekje in de tuin.

Hoevnix [medium]-00197.jpg

De ruimte

De ruimte is 55 m2. Om het  natuurlijke belevingsgevoel te stimuleren is de ruimte zo rustig mogelijk ingericht. Beamer en flip-over staan kosteloos ter beschikking.

Hoevnix [small]-00112.jpg

De natuur

Lekker buiten zitten als het weer het toelaat. Maar ook de mogelijkheid om een wandeling te maken langs het fraaie Tienhovenskanaal.

Hoevnix [medium]-00237.jpg

Parkeren

De trainingslocatie is voorzien van een ruime parkeerplaats voor vrij parkeren. Er is een laadpaal aanwezig. Door de verlichting is de parkeergelegenheid ook in de nacht goed te overzien.

Hoevnix [medium]-00160.jpg

De bar

De ontvangst is in de ‘Bar’.  Een ruimte om de jassen weg te hangen. In de Bar kan ook koffie, thee en frisdrank genoten worden die altijd in de prijs is inbegrepen.

In de Bar is natuurlijk ook handig voor werken in deelgroepen.

Image by Lily Banse

Catering

Koffie, Thee, frisdrank : inclusief
Voor al het andere eten  zal zelf zorg moeten worden gedragen. Om het gemakkelijk te maken verwijzen wij graag door naar Très Jolie Catering. Top en lokaal.

www.tresjolicatering.nl

bottom of page