top of page
Hoevnix%20%5Bmedium%5D-00122_edited.jpg

Partners

De Hoevnix is een omgeving om in rust actief te zijn.

Rust zowel in fysieke als in geestelijke zin. Dat wordt niet alleen gestimuleerd door de locatie zo midden in het Natura2000-gebied maar ook door de inrichting van de ruimte zelf en de tuin er omheen. Deze inrichting is zorgvuldig benaderd en begeleid door inspirerende mensen. Deze mensen betekenen veel voor ons en we willen daarom op deze pagina aan jullie voorstellen.

copijn-bruine-beuk.png

Copijn Bruine Beuk

Jorn Copijn is landschapsarchitect en heeft de tuin ontworpen

In samenwerking met ons  is onder zijn leiding en inspiratie de tuin tot stand gekomen. Begonnen met een strak en plat grasveld(grasvalt) is het omgetoverd in een bloemen- en bomenrijke omgeving goed voor insecten en vogels.

https://www.jorncopijnbruinebeuk.nl/

Très Joli Catering

Jolanda van der Wal is in de catering gevallen omdat het niet anders kon. Voorbestemd om mensen gelukkig te maken met de meest heerlijke en mooie hapjes. Tot in de puntjes verzorgd en wie er ook kennis mee maakt is gevangen.

 

https://www.tresjolicatering.nl/

tres-joli-logo-def-2017-250.1920x1920.pn
studio-desta-logo.png

Studio d'Esta

Franca de Jonge is de binnenhuisarchitecte die ons geholpen heeft de ruimte de uitstraling te geven die het nu heeft. Haar unieke gevoel voor de werking van de omgeving in relatie met de doelstelling van de ruimte hebben geleid tot een natuurlijke inrichting. Zo staat de ruimte in de omgeving en niet op zich uitnodigend klaar.

https://www.villadesta.nl

Gyovai.png

Meditatiekussens Gyovai

De persoonlijke aandacht die in elk unieke kussen zit zijn een fundament voor de persoonlijke beleving als je er op zit. En als je er niet op zit zijn ze styk voor stuk een venster. Het gaat ongezegd dat opgaan in de natuur en werken aan je zelf bescheidenheid vraagt. Maar deze mooie producten mag echt over gesproken worden.

https://meditatiekussensgyovai.nl/

bottom of page