top of page
Hoevnix [medium]-00171.jpg

Workshopruimte

De multifunctionele ruimte is te gebruiken voor allerlei soorten bijeenkomsten. De ruimte laat zich zeer goed gebruiken voor Yogasessies maar ook voor Tai Chi. Daarvoor liggen er zitkussens en matjes ter beschikking. Het enige dat je nog mee hoeft te nemen is een handdoek.

Naast activiteiten gericht op geest en lichaam is het ook mogelijk de ruimte te benutten voor het maken van muziek en of dans. In alle rust eens wat langer filosoferen of doorpraten over een onderwerp met wat vrienden of gelijkgestelden kan hier geweldig.

Hoevnix [medium]-00195.jpg

De ruimte

De ruimte is 55 m2.  Geschikt voor gezelschappen van rond de 12 personen. Om het natuurlijke belevingsgevoel te stimuleren is de ruimte zo rustig mogelijk ingericht. Beamer en flip-over staan kosteloos ter beschikking.

Kring.jpg

De omgeving

De Hoevnix is gelegen in het Natura 2000 gebied Oostelijke Vechtplassen. De locatie ligt ten midden van de weilanden en moerassen en heeft prachtige vergezichten. Door de vele grote glazen deuren, is deze natuur ook binnen goed te ervaren. Of al het mooi weer is kan er buiten in het gras, of aan de waterweg worden gezete. Het is ook heerlijk om een wandeling te maken langs het fraaie Tienhovenskanaal.

Hoevnix [small]-00214.jpg

Multifunctioneel

De ruimte is inzetbaar voor allerlei activiteiten en gezelschappen waaronder: yoga, tai chi, praatgroepen, trainingen, workshops, vergaderen, recepties, muziekgezelschappen, dans. Hiervoor zijn zowel stoelen, matjes en kussens aanwezig.

Hoevnix [medium]-00112.jpg

De bar

De ontvangst is in de ‘Bar’.  Een ruimte om de jassen weg te hangen. In de Bar kan ook koffie, thee en frisdrank genoten worden die altijd in de prijs is inbegrepen.

In de Bar is natuurlijk ook handig voor werken in deelgroepen.

Image by Lily Banse

Catering

Koffie, Thee, frisdrank : inclusief
Voor al het andere eten  zal zelf zorgmoeten worden gedragen. Om het gemakkelijk te maken verwijzen wij graag door naar Très Jolie Catering. Top en lokaal.

www.tresjolicatering.nl

bottom of page